Allmänt Nollning 2017

LÄR KÄNNA: Kapten Joacim

Screenshot 2017-06-26_21-23-38

Desserten, grädden på moset, fyrverkerierna på nyårsafton… Ja ni förstår, det bästa till sist. Så här är jag! Joacim. Även jag ska, tillsammans med de andra redan presenterade leda nollningen i höst, och det kommer bli grymt!
Så vem är jag? En avdankad sportfåne som på mogna dagar lärt mig att det är det goda i livet som ska anammas! Jag kommer från sommaridyllen Trosa ett par mil söder om Stockholm, jag älskar att vistas i skärgården, och inte minst, i baren.
Jag kommer vara ert stöd under hela nollningen ifall ni skulle känna att ni är lite för nyktra och behöver en knuff i rätt riktning. Skämt åsido, jag ser verkligen fram emot att träffa er i höst, så kör hårt tills dess och ladda inför en grym nollning!

0 kommentarer på “LÄR KÄNNA: Kapten Joacim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: