Allmänt Nollning 2019

LÄR KÄNNA: General Hilda Rosenqvist

Tjatja Hilda, Hildish, Hildur, HuliganHilda, nellycom eller va ni nu vill kalla mig, 20 år från Linköping och en av årets generaler!
Här har vi en tjej som är beroende av salt och läppglans. Älskar fest dock händer det väldigt ofta att jag blir drabbad av den såkallade bakis-sjukdomen, men vem kommer ihåg en fegis?
RnB, hiphop & afrobeat is my jam. Så bjuds det på bra musik på dansgolvet lär ni både se och höra mig väl, då jag ständigt skriker ”ayyyy” av glädje och hype💃🏾 Gillar även att sno andras solglasögon på fyllan av någon anledning?? Till er som blivit drabbade, skicka en räkning bara😉
Utmana mig gärna i vad som helst. Jag vinner alltid. Men min största superkraft må ändå vara mitt hår, då det kan se ut på alla möjliga sätt men ibland ofrivilligt… Har nog aldrig ägt en keps/mössa i hela mitt liv, det ni.
Där har ni lite fakta om mig! Hoppas alla NYA och gamla studenter i Mexika är sjukt taggade på nollningen. I know that I am! Seeees🤩

0 kommentarer på “LÄR KÄNNA: General Hilda Rosenqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: