Allmänt Okategoriserade

Utskick från SmartStudies

Det är många elever i alla olika åldrar som oftast söker läxhjälp inom ett specifikt ämne: matematik. Du har nu chansen att hjälpa en eller fler elever med att förbättra sitt eller sina resultat inom ämnet genom att söka in till att bli studiecoach hos en av de största utbildningsorganisationerna — SmartStudies. Företaget har under flera år sett till att elever får hjälp med matten och väljer ut en personlig privatlärare. Läs mer här om hur det är att vara studiecoach och ge mattehjälp

Ge läxhjälp där du bor eller online 

Du har två möjligheter som studiecoach. Antingen så väljer du att träffa din elev på ett bibliotek eller ha lektionerna hemma hos honom eller henne. Det kan ni bestämma tillsammans vad som hade passat bäst. Detta är vad vi kallar för fysisk läxhjälp. Men skulle du vilja hjälpa en elev som bor i en helt annan stad är detta också möjligt. Det finns många elever från läxhjälp Stockholm som du t.ex kan hjälpa. Du får gärna säga till om du föredrar elever online.

Genom att ställa upp som studiecoach för SmartStudies läxhjälp online så öppnar du upp möjligheten för dig själv att få möjligheten till fler uppdrag, men du ger också möjligheten för en elev i en helt annan stad att få just din hjälp i matte. 

Det finns läxhjälp för alla ämnen 

Du kan bli studiecoach i annat ämne än matte också om du vill. SmartStudies specialiserar sig på just matte men erbjuder också studiehjälp i andra skolämnen. Så du kan exempelvis ge läxhjälp i matte och ett annat skolämne också. 

Är det så att du planerar att skriva högskoleprovet kan du alltid kolla in moderorganisationen Allakando som erbjuder ett gratis test av ett sådant prov. Här kan du läsa mer om hur du går tillväga för att göra ett högskoleprovet test

Till skillnad från SmartStudies så är inte moderorganisationen inriktad på någon specifik läxhjälp, utan de hjälper oftast till i mycket annat än matte. Där kan du också bli studiecoach och också ge läxhjälp online. 

Du utbildas inom studieteknik 

Har du aldrig varit privatlärare tidigare så är det inga problem. Du kommer att få gå utbildningar innan du söker uppdrag. Det viktigaste är att du vill hjälpa andra, är positiv och engagerad samt har höga kunskaper inom det ämnet som du vill undervisa i.

Något som du kommer att få lära dig mycket om är just studietekniker och hur man kan motivera din elev. Att kunna ge tips om studietekniker till din elev är mycket viktigt. Du kommer med den kunskapen se till att strukturera upp elevens arbete. Men det är också något som du själv kommer kunna lära dig av och anpassa till dina egna studier. Skulle du redan nu vilja få tips om studietekniker kan du kolla in denna sida om läxhjälp.

Flexibla tider som studiecoach inom läxhjälp 

Att vara student är väldigt passande då du enkelt kan få ihop det med att vara studiecoach. Det är många av våra studiecoacher som studerar på just universitetsnivå och har oftast ett relativt flexibelt schema. Fördelen med läxhjälp är att du väljer helt själv hur mycket tid du kan tänka dig att lägga ner. Är det en gång i veckan så går det bra. Skulle du ha möjlighet till att hjälpa till mer än så kan du säga till.

0 kommentarer på “Utskick från SmartStudies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: